Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die wil weten welk effect zijn of haar manier van communiceren op anderen heeft en hoe je de houding en het gedrag van anderen kunt interpreteren en beïnvloeden.

Na deze training

  • ben je je bewust van je eigen communicatiestijl en het effect daarvan op anderen

  • herken je verschillende communicatiestijlen bij anderen

  • weet je hoe je de houding en het gedrag van anderen met meer succes interpreteert en beïnvloedt

Inhoud

Tijdens de training wordt aandacht besteed aan het beïnvloeden van de houding en het gedrag van anderen, waarbij onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • communicatiestijlen

  • non-verbale aspecten

  • vraag- en luistertechnieken

Werkwijze

In een veilige leeromgeving wisselt de trainer praktische opdrachten en theoretische aspecten met elkaar af. Hij maakt hierbij vanuit de aangeboden stof direct een vertaling naar de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Tot enkele weken na de cursus hebben de deelnemers toegang tot de online omgeving van de training.
Hier kunnen ze communiceren met de trainer en andere deelnemers en vinden ze aanvullende achtergrondinformatie.

Duur & tijdsbesteding

De cursus bestaat uit drie sessies van ieder drie uur. De deelnemers vullen in de week voor het begin van de training een vragenformulier in en bereiden voor aanvang van de eerste en de derde sessie een gesprek voor.

Meer informatie & tarieven

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze training kun je met ons contact opnemen.

Ik heb de cursus beïnvloeden gevolgd bij Bij-werking. Dit was voor mij echt een life-changing cursus: aan de ene kant ben ik bewuster van mijn eigen gedrag geworden, aan de andere kant heb ik geleerd dit in te zetten om bewuster te kunnen beïnvloeden. We hadden een fantastische trainer met veel weet van zaken die met zijn doortastende houding het beste uit elk individu weet te halen. Voor mij was dit een cursus waar ik de rest van mijn leven iets aan heb en ik raad ook iedereen aan deze cursus bij Bij-werking te volgen!

Henny Hoekstra